søndag den 14. marts 2010

Super god weekend

Tusind tak for det:-) Det har været så godt, skønne scrappe veninder og room mates, masser af grin, shopping, lækker mad, og en smule scrap sådan måtte hver weekend gerne være for min skyld...hvad siger I??? Tak til Stinne, Rikke, Tanja og Grete, I har bare været nogle fantastiske følgesvende denne weekend, jeg glæder mig allerede helt vildt til 1. og 2. oktober.
Stinne havde lavet det fedeste påskeæg til os andre...alt for galt, se her en lille æggebakke med 4 "æg" pyntet rigtig flot med et digitalt stempel. Som altid fuldført:-)

Jeg fik lavet 4 LOér, det var da super godt på en fredag aften og en hel lørdag:-) her kan I se hvad det blev til. Jeg er jo gået igang med album´s af pigerne, måneds billeder, det er altså fedt...det skulle I prøve.

Her er det Maja i Januar med papir fra October Afternoon, thickers, pyntet med lidt blomster, brads, qk snefnug, bånd, rubons, halvperler og drewdrops. Jeg havde et gl. armbånd med M og to små hjerter som hun ikke brugte mere, den kom også lige på.Rikke i Januar med papir fra PaperLoft, qk vixen, blomster, metal nøgle, bånd og drewdrops. Jeg har lavet en matte, da billedets farver var meget lig papiret skulle det helst ikke glide sammen, i bunden har jeg brudt min ny indkøbte Martha Stewart border punch med hjørne...wauh den er lækker.

Maja i Februar, her er der igen brugt papir fra PapirLoft. Bogstaverne er clipbords fra fakta som jeg har givet lidt sværte og derefter crackle, de er blevet ret fede:-), her er igen brugt matte som den fra før, lidt blomster, drewdrops og en lille metal ramme fra Panduro, her er Maja, Rikke og Nikki et super skønt vinter billede.

Det sidste LO jeg har lavet kommer først i April når der er taget måneds billede. Selve Loét er fra et kursus som jeg deltog i på convention med Christine Miller.
Kan I alle ha en god søndag, tak fordi I kiggede forbi og tak for jeres kommentarer...de luner:-)
10 kommentarer:

Karina sagde ...

Kanonflotte layouts!!!!!
Jeg er vild med alle detaljerne opsætningen og farverne. OG så har du lavet dem på convention!! Jeg kan slet ikke koncentrere mig sådan et sted ; )

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, du har ret, det var en helt forrygende convention!
Super flotte LO´s du har lavet, hvor er de bare fede :D
Imponerende at du har nået så meget synes jeg :)

Netti sagde ...

Du har helt ret; sikke en lækker convention!! Den går bare alt for hurtigt.
Superflotte layouts du laver. Jeg er helt vild med din stil.
Den beigefarvede swril du bruger, hvor er den fra?

mette wad sagde ...

Hvor har du været kreativ, og hold da op du har kredset om det du har lavet, de LO's er simpelthen bare så flotte, så mange flotte detaljer der er på og så er jeg så vild med sammensætningen af farverne på det første.

Lyder ellers til det har været en skøn weekend.
Og jeg kan desværre ikke svare dig på hvorfor man kun kan se det ene billede forstørret.

madamtridse sagde ...

Wow nogle lækre LO's i nogle skønne farver.:) Fede detaljer.
Det med at forstørre billederne kan jeg ikke hjælpe med. Jeg kan heller ikke finde ud af hvordan man forstørre det op på min blog.

Grete sagde ...

Tusind tak selv, det var bare en forrygende weekend, og hvor er jeg glad for, at jeg fik en plads sammen med Jer skønne kvinder. Det er nogle super flotte LO du fik lavet, og hvor er jeg imponeret af, hvor meget i andre fik lavet - griner.
Jeg glæder mig allerede vildt til oktober.
Knus og tak for denne gang, håber vi snart mødes igen.

Stinne sagde ...

de Lo´s tager al luften ud af mine lunger - de er så sidsygt flotte og du er så god til detaljer...

tak for en super skøn weekend - glæder mig til at få billeder til mini albummet tilsendt!

Tanja sagde ...

Ja, det er bare SÅ flotte de layout´s - har set dem IRL.... :o)
TUSIND TAK for en kanon weekend og jeg glæder mig allerede helt vildt til convention i Oktober...
Scrapknuzz Tanja

Sarah sagde ...

Super lækre LO's. Det er en rigtig god ide med månedsbillederne.
Og tak for sidst - det er som altid en fornøjelse at hilse på dig.

Sarah sagde ...

mht billederne så har jeg observeret at hvis jeg bare lader billederne blive i den rækkefølge jeg loader dem op, så kan jeg lave dem større efterfølgende. Men rykker jeg rundt på dem (i indlægget) så kan jeg ikke. Ved ikke helt hvorfor.