torsdag den 4. marts 2010

MINI ALBUM

Igår havde min lille gud søn 4 år´s fødselsdag og i den anledning havde jeg til scrapaften hos UnikScrap tirsdag aften, lavet dette lille album til ham. Sebastian var på efterårsferie hos os i 2009 og Rikke og ham skar et flot græskar hoved. Da alt var overstået legede de "fotomodeller" alle tre hoveder:-) Her viser jeg lige et par sider i bogen, det var et "kvik" album, forside, bagside og 4 dobbelt sider i bogen....det tog lige fra 18.30 til 21.30, puha jeg havde også travlt.

Sebastian blev glad for bogen...tror jeg...den smarte fjernstyrede bil med blå og røde blinkende hjul var vist lidt mere et "HIT":-)

Så blev det lige til et kort i aftes, der havde jeg sørme også travlt:-) Jeg har en kollega som i morgen fylder 40, det eneste han ønskede er en weber så det er blevet til lidt grill kul i noget cellofan dette kort og så en masse penge:-)

Nu er det bestemt sofa tid, ha en super aften og tak fordi du kiggede ind.
2 kommentarer:

mette wad sagde ...

Hvor er det en skøn idé med sådan et album, men det skal da helt sikkert blive et hit når han bliver træt og vil sidde og slappe af, så er der tid til albummet, mon ikke:-)
Rigtig flot kort og det passer jo perfekt til gave ønsket

Karina sagde ...

Jeg er helt sikker på, at bilen er mest interessant i nuet, men albummet bliver det på længere sigt. Børn elsker jo at se dem selv ; ) Det er et lækkert album
Flot kort også.