Dej:
300 g margarine
250 g sukker
5 æggeblommer
2,5 dl mælk
190 g mel
4 tsk bagepulver
Marengsdej:
5 æggehvider
375 g sukker
2 1/4 tsk vanillesukker
100 g nøddekerner
Creme:
5 dl pisket fløde
5 dl creme fraiche 18%
Smør og sukker røres skummende og efterhånden piskes æggeblommerne i. Mel blandes med bagepulver og røres med en ske, skiftevis med mælken i dejen.
Kagen passer til en stor bradepande.
Marengs: Æggehviderne piskes meget stive, sukker røres i lidt efter lidt. Marengsdejen smøres ud over den ubagte kage, og derover drysses de hakkede nøddekerner.
Bages på nederste rille ved 200* i 30 min. Når kagen er kold kommes cremen på. Flødeskummet røres med creme fraich, og når det er fordelt over kagen, anbringes frugterne her på. Alt efter fantasi og hvilke frugter du kan skaffe. Kagen er virkelig god til kaffe og dessert.
Denne kage spiste vi i scrap club hos Unik Scrap i aftes....de andre piger var vilde med den og jeg lovede at skrive opskriften her.
Nåede dsv ikke at ta billede....men jeg lover, det hele blev spist:-)
Rigtig god dag derude.
7 kommentarer:
den lyder lækker
Uhhmmm... det lyder rigtig lækkert, skal da vist prøves
DET lyder lækkert.
Den er røget i gemmerne, og skal klart afprøves.
der burde være billed af kagen, men du var måske bange for vi kom til at savle ned i computeren ;D
Tusind tak for en skøøøøøøøn kage:-)))) og for opskriften. Den skal helt klart afprøves:-))))
Knus Lise
Den var bare rigtig god...kan klart anbefales. Tak for opskriften Linda :-)
Tak for dejlig dejlig kage, den må prøves.
Send en kommentar