mandag den 25. februar 2013

Lørdagens kursus...


Lørdagens scrap i Nr. Snede er lidt på afstand, det var en super dejlig dag med masser af overraskelser lige fra begyndelsen;-) 
Jeg ved ikke med jer piger som deltog...men jeg har haft så ondt i mine fødder....ja det lyder faktisk mærkeligt ....det skulle jo nok ha været stemmene som var blevet dårlig men nej;-)
Søndagen gik med afslapning, alt mit scrap er landet på spisebordet i stuen...Allan har faktisk lige spurgt om hvornår vi skal se bordet igen...?? 
Bob Bob, nu blogger jeg og så kommer oprydning bagefter:-)
Stinne og jeg havde mini album kursus, 11 friske piger deltog og jeg fornemmer at alle syntes om vores valg af papir, dims og dut samt det lækre stempel sæt
Alle materialer var købt hos UnikScrap.
Et lille kig igennem min bog, som er langt fra færdig...jeg har valgt at min skal indeholde et foto fra hver måned af pigerne...så den bliver færdig til jul:-)
 Forside
 Tæt på rosetten fra TH
Ja hvis du er med til her, kan du se at mine sider er lidt "tamme" endnu, men det kommer.
jeg vil huske at ligge et fot op af hver måned når den bliver lavet;-)
Rigtig god mandag aften til jer alle.

Endnu engang tak til jer der var med til at gøre dagen super hyggelig.

7 kommentarer:

Fru Boes sagde ...

Hej Linda
Ja det var bare endnu engang en super god dag med scrap i Nr. Snede. Og et rigtig fedt kursus...selvom jeg ikke er færdig med min endnu...havde jo slet ikke behøvet at slæbe alt det andet med...sad jo bare og hyggede videre med mit kursus projekt...
Tak for en dejlig dag :-)

Dorit sagde ...

De fotos jeg har set fra jeres scrapdag ser vældig hyglige ud ! Altid dejligt med scrap-arrangementer - God idé med at tage billeder hver måned, når året er ommme kan man se på januar og december, og se forskellen. Hej fra Dorit

Lise sagde ...

Hej søde
Endnu engang 1000 tak for sidst. Det var en super hyggelig dag og et fantastisk kursus. Skønt papir m.m. og en lækker måde at lave minialbum på. Den idé skal absolut bruges igen:-))))
Jeg hygger endnu med mit album der skal lige pyntes igennem:-))))
Du er mester i at holde de scrapdage i Nr. Snede...selvom der var nogle der var rendt med osten:-))))))
Vi ses og jeg glæder mig
Knus Lise

Annette sagde ...

Ja, det var en fantastisk dag ! Du havde også planlagt det hele så fint, så jeg synes det er forståeligt du var træt ovenpå den dag. Vi andre kom jo bare og nød det hele. Så stor tak - igen.
Skøn bog du er begyndt på en og fin ide med de fotos fra hele året.
Ærgerligt jeg ikke kom med på det kursus, men jeg vidste jo ikke helt om jeg overhovedet kom med på dagen ! Så jeg ville ikke melde mig.
Nu skal jeg have klaret mit tandproblem (første omgang) i morgen i stedet for.

Husk mig næste gang du får lyst at invitere....
Knus fra Annette

Karina Beck sagde ...

Superflot album. God ide med billederne af pigerne.

Olivia sagde ...

Tak for en super dejlig dag! Jeg hyggede mig gevaldigt og håber jeg kan deltage igen næste gang ;-) Jeg kan sørme godt forstå at du har ømme fødder...du løb jo rundt en stor del af dagen. Godt du ikke skulle løbe efter smørtyven også ;-)

Karina Bunkenborg sagde ...

Dit album ser rigtig spændende ud!