torsdag den 17. februar 2011

Et mini album

Sidste år var jo et "rundt" år og jeg var med til at fejre min bedste veninde gennem de sidste 37 år. Hun havde valgt at vi skulle på weekend i hendes forældre´s sommerhus ved vesterhavet. Det var en fantastisk weekend og jeg tænkte at hun skulle ha et lille minde fra de skønne timer vi havde sammen. Igår var vi så på vores årlige tur til Comwell Spa hvor vi fik stenmassage...det var såååå godt:-) Jeg afleverede dette lille album til hende og ja behøver jeg sige at hun blev glad.

Her er forsiden, papiret er noget fra KaiserCraft som jeg havde på lager, der er brugt forskellige blomster, nogle har jeg selv lavet og de lilla er vist fra en gl. lysmanchet. Der er brugt klistermærker til tekst og lidt lilla rhinesten.

Tæt på blomsterne
Mini albummet set fra siden
40 lys blev pustet ud...
Vi var en tur i Søndervig og se sandskulpturene, det var virkelig en god oplevelse, fantastisk arbejde.
Lidt mere sand...
Og en tur helt ned til vesterhavet, skønt med "brus" i håret.

Håber du må få en dejlig dag, min skal bruges til scrap, lidt oprydning, kogning af marmelade og endnu mere scrap....SCRAP CLUB i aften:-)

4 kommentarer:

Pia sagde ...

wauuuw så flot album.Swirlen har jeg købt i polen fordi jeg ikke kunne finde dem herhjemme men kan se at benedicte har fået nogle af de tynde chipboard hjem men jeg kan godt finde linket frem hvis du er interesseret

Karina Beck sagde ...

Sikke en dejlig gave at modtage. Og flot lavet.
Jeg kunne genkende de sandskulpturer fra min sommerferie sidste år. Helt vildt så flotte de var!

Linda sagde ...

Sikke et skønt album, jeg kan godt forstå hun blev glad. Mere personlig kan det ikke blive. Og flot er det :0) Kan du have en god weekend Linda.

madamtridse sagde ...

sikke et skønt album du har lavet til din veninde. Jeg forstår godt at hun blev glad for det album:)
Du må ha' en rigtig dejlig weekend
Knus