fredag den 6. november 2009

Tak for sidst...

til alle jer som var på SAM. Ja så er der endelig nyt her fra. Denne uge er for det første gået såå stærk, nok fordi jeg har haft så meget om øerne:-) Så nu må jeg hellere få vist hvad jeg fik ud af dette år´s SAM. En super skøn weekend, jeg glæder mig allerede til næste gang:-) Jeg rejste fredag eftermiddag over til Stinne i Roskilde, vi hyggede rigtig med scrap snak hele fredag aften og helt ud på natten:-) Lørdag kom Rikke og vi fulgtes så om til hallen hvor det hele skulle foregå. Jeg fik shoppet, snakket, var på et kort kursus og fik lavet en smule scrap... det blev til dette LO af Allan og hans kæmpe hjort. Papiret er fra UnikScrap, husker ikke hvad det hedder, men det ligner stof, det var også det første familien spurgte om da jeg fremviste søndag aften:-)
Så med en masse vejledning fra både Nikolette og Stinne kom jeg frem til dette krøllede papir som jeg egentlig er ret vild med...det skal prøves igen. Så var der en LO konkurrence som jeg jo lige måtte prøve at deltage i. Her er det Sebastian som får et kram af spøgelset. Spøgelserne er den 12" QK dies som jeg købte på SAM, flagermusene, træet, hegnet, månen, gryden og katten har jeg skåret ud på silhouetten.
Rikke og Sebastian havde lavet græskar hoved og de stillede op som små modeller sammen med det ekstra hoved, den billed serie på 19, måtte bare scrappes. Jeg har her lånt mig frem til de der "foto ting", flagermusene er en QK dies, QK græskarhoveder. Bogstaverne er thickers.
Jeg kom rigtig godt igang med LO nr. 4, men der mangler nogle fodspor... dem har jeg så fundet nu, de kommer i næste uge med posten og så kan det sidst LO blive færdigt.:-)
Tak endnu engang for din gæstfrihed Stinne, det er så super når vi mødes:-)
Tak fordi du kiggede forbi og rigtig god weekend.


4 kommentarer:

Karina sagde ...

Sikke nogle flotte layouts, du fik lavet. Og hvor var du flittig!
Det var hyggeligt at hilse på dig igen ; )

Stinne sagde ...

Selv tak smukke - hvor går sådan en weekend bare alt forhurtigt! er vild med alle dine Los.
knus

Nikolette sagde ...

..så bliver det spændende om Stinne også synes du er dygtig nok til at lære, at lave huller midt i papiret også GG
Det var rigtig dejligt at se dig igen!

troll13 sagde ...

Tusind tak for sidst, det var fantastisk hyggeligt, det håber jeg vi gør igen ;o)))
Og de LO'er du fik lavet er bare helt fantastisk flotte, jeg er så heldig at have set dem IRL :o))))