onsdag den 4. februar 2009

Mini album

Uha, tiden flyver bare af sted og jeg syntes ikke der er nok timer i døgnet til alt det jeg skal og gerne vil nå...hvad med jer??

Jeg har ikke fået lavet det helt store lige pt. som jeg kan vise endnu, men her er tre LOér fra et mini album, som jeg lavede til vores venner efter en ferie i Kroatien, sommer 2008.

Siderne er 15x15 så der er bestemt ikke meget plads til alt muligt lækkert... Det var så også ment som et lille "se tilbage på", men det er det vel egentlig altid!!!
Til alle tre LOér har jeg brugt reste papirer og så er der brugt lidt pynt.

Jeg er blevet færdig med vores eget album, skal lige ha taget billeder til bloggen, det bli´r helt sikkert i næste uge der har jeg vinterferie.

Ha en dejlig onsdag aften.


3 kommentarer:

Pia sagde ...

Det er nogle rigtig flotte sider, tror også jeg vil scrappe feriebilleder i det format, synes ikke der skal pyntes for meget på feriebilleder da det tit er lidt farverige eller også "lidt rodet" billeder og jeg synes også billedet skal i fokus ligesom du har formået på dine sider.

Jeannette Lauridsen sagde ...

Sikke en god idé. Jeg har aldrig selv lavet noget i 15x15, men det tror jeg da jeg skal prøve.
Det er da en sjov måde at gemme feriebillederne på.
God weekend.

madamtridse sagde ...

Det er nogle skønne sider du har lavet. En rigtig god str. Jeg synes heller ikke det er nødvendigt med så meget pynt på feriebillederen. Billederne fortæller hele historien. Jeg skal også igang med billederen fra vores ferie. Jeg tror jeg låner ideén med at lave det i 15x15. :)
Du må ha' en rigtig god weekend