mandag den 22. december 2008

To dage til jul.....

Ja, så er der kun to dage til det endelig er jul. Jeg har fået de sidste gaver pakket ind, træet er pyntet (det grimmeste vi nogen sinde har haft, men det går:-)), og anden er taget op af fryseren.

Vi skal fejre julen her hjemme bare lige os fire. Det er først anden gang vi prøver det, men det er nu så hyggeligt. Mine forældre kommer så og får aftenskaffen hos os...når de er færdige med at pakke gaver op hos min søster.

Vi startede juleferien i fredags med en tur på OKSEN, et rigtig godt bøf hus i Horsens. Her havde vi inviteret Allan´s ansatte og det var ret hyggeligt:-)

Lørdag var jeg på julegave shopping med min far, så han kunne få ordnet "gaven" til min mor. Min mor fylder 60 år d. 24.december så der skal jo to gaver til....det blev rigtig flot:-)....kan ikke røbe noget her, ved jo aldrig om hun kigger forbi:-)

Søndag ordnede vi brænde, lidt varme skal der jo også til her i julen.

I dag har jeg været til kaffe hos "momse" som er Allan´s mormor, en frisk ældre dame. Vi var gået sammen med Allan´s søskende om en stor kurv med alt fra: snaps, kaffe, margarine, chokolade, ristede løg mm. Hvor blev hun bare glad.

I morgen skal vi så til middag hos Allan´s farmor....MENU: Julekål...MUMS.

Hvis ikke jeg når forbi inden det rigtig blir jul.....sååå RIGTIG GLÆDELIG JUL til alle jer dejlige scrappe piger og tusind tak for alle de dejlige hilsner som I skriver på bloggen.


4 kommentarer:

Jeannette Lauridsen sagde ...

Det lyder til at du er rigtig juleklar nu.
Jeg mangler kun kartoflerne, men de skal købes idag, og bliver specielt udvalgt af mig. De bliver købt på en gård, hvor vi selv skal fylde i posen. Super skønne kartofler.
Et stort tillykke med din mors fødselsdag imorgen, og en glædelig jul til dig og din familie.

Pia sagde ...

Jeg ønsker dig og din familie en glædelig jul og godt nytår og tak for søde kommentarer på min blog

madamtridse sagde ...

Ja det lyder som nogle hyggelige juledage du har haft her op til julen.:)
Jeg vil også ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul. Tak for dine søde kommentare på min blog.:)

troll13 sagde ...

Glædelig jul og godt nytår til dig og din familie, og tak for alle dine dejlige kommentar på min blog.
Julekram Rikke