søndag den 31. januar 2010

Portræt LOér

Så blev jeg færdig med de to LOér til konkurrencen på Scrap-is-fun.
jeg har valgt at taget portræt foto´s fra skolen i aug. 09. Billederne er i sort/hvid og jeg syntes de bare måtte scrappes:-)
Jeg har valgt papir fra Maja design, Paula serien. De grønne, brune og creme farver syntes jeg var mægtig gode her til.
Jeg har pyntet begge LOér med blomster (julegave fra Stinne), hjemmelavede blomster, bling og halv perler. Jeg vil montere de to LOér på lærred og sætte dem i svæverammer, de skal hænge i vores udestue.
Ha en dejlig søndag, min skal foregå på kontoret....måske lidt scrap senere:-)


søndag den 24. januar 2010

Et LO til konkurrence

på Scrap-is-fun. Jeg har nu endelig fået lavet et af de ialt tre udfordringer som er på
http://scrap-is-fun.dk/shop/frontpage.html.
Her er det udfordring 2 som skulle være et jule LO der måtte ikke være mennesker på billedet.

Jeg har brugt papir fra MME, QK dies, shilouetten, thickers og clip boards. Nu mangler jeg kun en smule på Udfordring 1 og rigtig meget på udfordring 3. Alle skal være klar d. 31.januar....så jeg må ha ærmerne rullet op:-) Ha en dejlig søndag aften.


søndag den 17. januar 2010

Gavepose


Jeg har lavet denne gavepose til en tidligere kollega som fylder 50 i morgen. Jeg har så tænkt at komme noget chokolade, en parfume eller creme i.
Posen har jeg sværtet i kanten og på siderne, jeg har pyntet med papir fra websterspages som kommer fra Panduro, bånd samt en dobbelt sløjfe, blomster og små sommerfugle. Jeg har lavet en lille "lomme" foran, hvori kortet lige kan sidde.
Her er lige lidt detaljer af blomster pynten:-) De hvide roser er fra en gl. lysmanchet, de er jo ligesom ikke særlig moderne mere så istedet for at ha dem til at fylde blev de lige brugt her. Der er brugt blomster punch og blomster som var julegave fra Stinne.

Her er så et lille billede af kortet indeni, pyntet lidt på den ene side og skrevet en tekst på pc på den anden.

Ha en dejlig søndag, jeg skal køre Rikke til håndbold i Horsens.

søndag den 3. januar 2010

Færdig...

så er ferie albummet fra Cypern sommeren 2009 færdig. Skønt:-) ja ting tar tid og jeg har jo lavet andre ting ind imellem så det er nok meget rimelig.

Her er det min søsters tre piger der stiller op for fotografen, syntes egentlig godt om dette Lo selv om der ikke er meget pynt.

Den her viser lige min nye strandtaske:-) Den gamle måtte i skraldespanden på Cypern, den kunne ikke mere. Jeg tog så lige et billede af sandaler, som også er ved at være slidte...de er fra Kreta 1983...ja du læste rigtig:-), solcreme, solbriller og den nye taske.

Kan I alle have et rigtig godt nytår, tak fordi du kiggede forbi og ha en dejlig søndag aften.